Weekendkurs i tradisjonsmat i vakre Ulvik i Hardanger, fra 17. - 19. april!
























Helgekurs i vakre Ulvik i Hardanger, 17. - 19. april. Lær deg å lage ekte og nærende tradisjonsmat og kombiner det med en avslappende weekend i idyllinske omgivelser.

Fra jord til bord: Det tradisjonelle kjøkken! 
Presentasjon av tradisjonelt kosthold og dets tilberedningsmetoder. Hva er tradisjonsmat i historisk perspektiv og hvordan tilpasse det til en mer moderne livsstil. Du lærer prinsippene ved melkesyregjæring og andre tradisjonelle tilberedningsmetoder. Vi lager: surdeigsbrød, vafler, ketchup, surkål og kombucha i tillegg til nærende kraftkost og kraftbaserte supper. 


Audun Jåvold arrangerer kurset som starter starter sent fredag ettermiddag (17:00-19:00) og avluttes kl 12:00 søndag. Pris 2500.- pr person i dobbeltrom, som inkluderer kurs og overnatting og helpensjon. Enkeltrom tillegg + 500.- Info om hotellet finner du her: http://hardangergjestehus.blogspot.com |  Ulvik Fjordhotell / Hardanger Gjestehus AS. Kollektivtransport : Tog Bergen-Voss korresponderer med buss videre til Ulvik. Avg Bergen : 16:10 og 17:15 Info og påmelding til ajavold@yahoo.no

Jeg gleder meg og håper det kommer en haug med tradisjonsmat-entusiaster!






Etiketter: , , , , ,