Langhelg i Spania med Melissa og Gry! Blir du med?

Jeg er så heldig å ha fått med meg Melissa som har helsekost og blogger ukentlig fra sitt paradis; Albir. Vi skal sammen holde kurs om mat og helse over fire dager, meske oss i nydelig, nærende mat og regenererende trening fra torsdag til søndag! Vi ønsker å dele våre beste erfaringer og kunnskaper for at du kan få de verktøy du trenger for å bli din beste versjon i 2015!

Langhelgen med oss vil bestå av:

- Styrkende tradisjonsmat
Jeg vil føre deg inn i tradisjonsmatens verden! Hvordan mat skal behandles for optimalt næringsopptak og vi lager nydelige måltider sammen.
- Lange og sosiale middager hver kveld 
Hjemme hos Melissa, i hennes lille oase, skal vi innta deilige måltider i en koselig atmosfære.
- Yoga hver morgen, fysiske øvelser, avspennings- og stressmestringsteknikker
Jeg er yogalærer og vil starte dagen idet solen går opp med yoga.
- Bootcamp
Ønsker du å svette litt ekstra vil de som ønsker bli med på en litt tøff bootcamp ved stranden. Dette er for den som ønsker, og vil tilpasses alle nivå!
Vi vil også legge inn lette joggeturer til det vakre fyret i Albir.
- Siesta hver dag der du gjør akkurat det du selv vil
Langhelgen er lagt opp uten stress. Har du behov for egentid er det mulighet til dette.
- Undervisning
Spennende foredrag hver dag, om bevegelse, optimal ernæring og bakterienes betydning for helsen.
Vi lover flere spennende overraskelser, men de holder vi hemmelig til du er hos oss!

Maks 12 deltakere
Pris: kr 3980,-
Tid: 6-9 august

Vi gleder oss stort og håper du vil være sammen med oss i noen solfylte og innholdsrike dager i Albir.
Informasjon om reise og opphold kommer! Det er begrenset med plasser, så smart å være tidlig ute. 

Kontakt Melissa Thelwall Bjargo for påmelding: mthelwall@gmail.com

Du finner også arrangemanget vårt på Facebook HER!

Så lurer du kanskje på hvorfor jeg synes Melissa er så kul at jeg ønsker å samarbeide med henne om å holde kurs? Les under bildene av henne:
Melissa er en travel småbarnsmor med mange baller i luften. Hun er utdannet kostholdsveileder, gift med en kjekkas av en kiropraktor og driver sin egen helsekost i Albir på Cost Blanca.

Løpeskoene blir ofte knytt på da løping og trening er noe Melissa brenner for i tillegg til å spe på med fett til hvert eneste måltid.
Gjennom bloggen sin og andre lokale magasiner sprer hun sin iver om å få andre til å tenke helse fremfor noe annet, og Melissa brenner for ren og naturlig mat. Selv om hun ofte snakker om lavkarbo, så er hun like fullt opptatt av det kostholdet jeg taler varmest om.

På kurset vil Melissa ta oss med ut på daglig treningsøkter samt lede oss inn i en verden hvor vi ikke er redde for det sunne fettet!

Hun åpner sitt hjem for at vi skal få oppleve varme sommerkvelder i godt selskap og med noen kalde bobler i glasset for de som måtte ønske det:-)

Jeg har alltid hatt god kjemi med den dama og under ser du hvordan jeg og Melissa fort blir når det blir et glass bobler i hver fot. Fra fjorårets Naturmedisinske Fagkongress, som forøvrig også anbefales på det varmeste å hive seg med på. Hvert år i siste helgen i oktober.


Etiketter: , , , , ,