Nå kan du kjøpe gavekort til januarkurset mitt i melkesyregjæring! Perfekt julegave, ikke sant?



Lørdag 10. Januar holder jeg nyårets første kurs i melkesyregjæring hjemme hos meg, på Vik ved Tyrifjorden. 

Du lærer deg å lage levende, enzymrik mat og får mye fakta om hvorfor denne maten er så viktig for helsa. Vi lager surdeigsbrød, ketchup, surkål, kimchi og kombucha.

Du får tips til hvordan du kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv.

Du vil i tillegg få smaksprøver på ulike melkesyregjærede godsaker som ikke nødvendigvis står på kursagendaen.

Vi deler det vi lager på kurset slik at du kan starte fermenteringen hjemme hos deg rett etter kurset. Du får også med deg en kombucha scoby og verdens beste surdeigsstarter.

Gavekortet har en verdi av kr 790,- og kan kjøpes ved at du sender en mail til:

gryhammer@hotmail.com




Etiketter: ,