Siste kurs i melkesyregjæring før sommerferien blir søndag 8. juni





























Kurs i melkesyregjæring hjemme hos meg, søndag 8. juni

Kursinformasjon:
Lær deg å lage levende, enzymrik mat og mye fakta om hvorfor det er viktig for helsa. Vi lager surdeigsbrød, ketchup, melkesyregjæra grønnsaker og kombucha. Tips til hvordan man kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter
. Vi vil også snakke om det å konservere grønnsaker og andre råvarer når de er i sesong og ferske og av topp kvalitet. F.eks vil vi ha brennesle i de gjærede grønnsakene.

Du vil i tillegg få smaksprøver på mengder med melkesyregjæret mat og drikke som spekemat, ulike typer grønnsaker og yoghurt.

Du får med deg hjem det vi har laget av ketchup og surkål. I tillegg får du med deg surdeigsstarter og kombucha-scoby til å sette i gang egen fermentering hjemme, så ha med 5 glass. F.eks tomme tomatpureglass er fine.

Tid: Søndag 8. juni

Klokkeslett: 12-15

Sted: Vik i Hole kommune, ca 45 min kjøring fra Oslo i retning Hønefoss. Timeekspressen (buss)går hele tiden.



Pris: kr 790,- (påmeldingen er bindende) mail: gryhammer@hotmail.com


Etiketter: ,