Velkommen til mitt siste kurs i melkesyregjæring i vår, som holdes lørdag 5. april, hjemme på mitt kjøkken.






















Kursinformasjon:
Lær deg å lage levende, enzymrik mat og mye fakta om hvorfor det er viktig for helsa. Vi lager surdeigsbrød, ketchup og melkesyregjæra grønnsaker og kombucha. Tips til hvordan man kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter.

Du vil i tillegg få smaksprøver på melkesyregjærede drikker som melkekefir og kombucha.
Du får med deg hjem det vi har laget av ketchup og surkål i tillegg får du med deg surdeigsstarter og kombucha til å sette i gang egen fermentering av hjemme, så ha med 5 glass. F.eks tomme tomatpureglass.

Du får også mulighet til å kjøpe mine bøker til pakketilbudspris (kr 300,- for alle tre)

Tid: Lørdag 5. april, kl 12-15
Sted: Vik i Hole kommune, ca 45 min kjøring fra Oslo i retning Hønefoss. Timeekspressen (buss)går hele tiden.


Pris kr 790,- (påmeldingen er bindende) mail: gryhammer@hotmail.com

Etiketter: ,