Jeg skal holde foredrag på Nordisk naturmedisinsk fagkongress!

Deler presentasjonen av meg og mitt foredrag, slik den ble publisert av arrangøren Kongresspartner AS i dag. Hadde virkelig vært morsomt å treffe noen av leserne mine der!? Fantastisk fin arena for å treffe andre likesinnede, knytte allianser og vennskap som kan berike livet videre om du har jobb eller interesse innenfor helhetlig tekning rundt helse og ernæring. Jeg meldte meg på i fjor høst og hørte et vell av interessante foredrag, møtte spennende personer, spiste alvorlig nydelig mat og det hele foregikk på det fineste sted på jord (bortsett fra Stad) nemlig på Sundvolden Hotell her ved Tyrifjorden, rett ved der jeg bor :)))


Kongresspartner AS:

Her presenteres damen så mange vil høre på Nordisk naturmedisinsk fagkongress!

Gry Hammer holder kurs i tradisjonelle tilberedningsmetoder over hele landet og er i tillegg freelance-journalist, forfatter, yogalærer og en anerkjent blogger. Fra siden www.frajordtilbord.no
finner du oppskrifter, råd og hennes personlige erfaringer med kosthold og helse.

Ikke minst er hun mor til fire barn og har vandret en lang vei mot et optimalt kosthold for seg og sine. Det er denne reisen hun ønsker å dele med oss- om overgangen fra vegetarisk kosthold til et tradisjonelt kosthold og hva hun anser som optimal føde for kropp og sinn.

Etter at hun i 2007 fødte sitt tredje barn, en alvorlig hjertesyk sønn, har hun hatt fokus på medisinsk mat som kan styrke og gjøre hans sykdom best mulig å leve med. Dette har gitt henne den kunnskap om kosthold og ernæring som hun i dag besitter.

...
Litt om foredraget til Gry:

«Jeg er en moderne jeger!» - En personlig beretning om jakten på en kropp i balanse.

«Hemmeligheten til god helse ligger gjemt hos våre forfedre!» -Presentasjon av tradisjonsbegrepet og av det tradisjonelle kosthold med fokus på spesielt helbredende mat.

Bokanmeldelse fra en ernæringsfysiolog og sykepleier:
Grys fantastiske nye bøker anbefaler jeg på det varmeste. Disse e-bøkene er en glimrende ressurs for alle som ønsker å komme i gang med tradisjonskostens næringsrike fortreffeligheter - beinkraft, ekte smør, surdeigsbrød, kefir, yoghurt og rømme laget av fersk upasteurisert melk pluss mange andre melkesyregjærede godsaker. Bøkene inneholder nydelig bilder, masse nyttig informasjon og ikke minst deilige oppskrifter som er garantert til å gi hele familien bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Hurra for en ekte matrenessanse!

En anmeldelse om Grys egenskaper som foredragsholder:
Gry er en utrolig entusiastisk dame, og man ser øyeblikkelig at dette er et tema hun brenner for. Hun formidler på en engasjerende og spennende måte, med en god blanding av historisk vitenskap og fakta, oppdatert kunnskap om tradisjonskost, personlig erfaring og praktisk tilnærming.
Gry er i tillegg utrolig omgjengelig, inkluderende og ikke minst en humørspreder. Både den teoretiske og praktiske delen av kurset var svært nyttig og lærerikt, og jeg synes hun klarte å kombinere disse på en flott måte. Anbefaler alle, uansett kunnskapsnivå, å delta på et slikt kurs. Det er absolutt en god investering i matglede, kunnskap om helse og tradisjoner, og ikke minst et flott møtepunkt for andre engasjerte mennesker.
 
Les mer og for påmelding: www.kongresspartner.no
 


Her presenteres damen så mange vil høre på Nordisk naturmedisinsk fagkongress!

Gry Hammer holder kurs i tradisjonelle tilberedningsmetoder over hele landet og er i tillegg freelance-journalist, forfatter, yogalærer og en anerkjent blogger. Fra siden www.frajordtilbord.no finner du oppskrifter, råd og hennes personlige erfaringer med kosthold og helse. Ikke minst er hun mor til fire barn og har vandret en lang vei mot et optimalt kosthold for seg og sine. Det er denne reisen hun ønsker å dele med oss- om overgangen fra vegetarisk kosthold til et tradisjonelt kosthold og hva hun anser som optimal føde for kropp og sinn. 
Etter at hun i 2007 fødte sitt tredje barn, en alvorlig hjertesyk sønn, har hun hatt fokus på medisinsk mat som kan styrke og gjøre hans sykdom best mulig å leve med. Dette har gitt henne den kunnskap om kosthold og ernæring som hun i dag besitter.

Litt om foredraget til Gry:

«Jeg er en moderne jeger!» - En personlig beretning om jakten på en kropp i balanse.

«Hemmeligheten til god helse ligger gjemt hos våre forfedre!» -Presentasjon av tradisjonsbegrepet og av det tradisjonelle kosthold med fokus på spesielt helbredende mat. 
Bokanmeldelse fra en ernæringsfysiolog og sykepleier
Grys fantastiske nye bøker anbefaler jeg på det varmeste. Disse e-bøkene er en glimrende ressurs for alle som ønsker å komme i gang med tradisjonskostens næringsrike fortreffeligheter - beinkraft, ekte smør, surdeigsbrød, kefir, yoghurt og rømme laget av fersk upasteurisert melk pluss mange andre melkesyregjærede godsaker. Bøkene inneholder nydelig bilder, masse nyttig informasjon og ikke minst deilige oppskrifter som er garantert til å gi hele familien bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Hurra for en ekte matrenessanse!
En anmeldelse om Grys egenskaper som foredragsholder:
Gry er en utrolig entusiastisk dame, og man ser øyeblikkelig at dette er et tema hun brenner for. Hun formidler på en engasjerende og spennende måte, med en god blanding av historisk vitenskap og fakta, oppdatert kunnskap om tradisjonskost, personlig erfaring og praktisk tilnærming. 
Gry er i tillegg utrolig omgjengelig, inkluderende og ikke minst en humørspreder. Både den teoretiske og praktiske delen av kurset var svært nyttig og lærerikt, og jeg synes hun klarte å kombinere disse på en flott måte. Anbefaler alle, uansett kunnskapsnivå, å delta på et slikt kurs. Det er absolutt en god investering i matglede, kunnskap om helse og tradisjoner, og ikke minst et flott møtepunkt for andre engasjerte mennesker.
Les mer på www.kongresspartner.no



 


Etiketter: , ,