Kurskalenderen min frem til sommeren er spikra!


slowfood
Bildekollage lånt av Melissa spania


Her kan du se reiseruta mi frem til og med juni. Kanskje dukker jeg opp et sted du kan bli med på kurs? Mange av kursene er allerede godt bemannet, så vær tidlig ute og sikre deg en plass :o)


Kurs Tromsø, 16. og 17. mars

Tema er sunt snop og snacks!

Påmelding til kurs i Tromsø gjøres her.

* Tema for helgen er sunt snop og snacks med ulike teorideler for hver dag. Denne helgen er lagt opp slik at lørdagen er for nybegynnere og søndagen for de som er kommet et stykke på vei i møte med tradisjonelt kosthold. Om du ønsker å melde deg på den ene dagen og i tillegg få med deg teoridelen neste dag, betaler du kr. 400,- ekstra, altså tilsammen kr 1290,-

Lørdag 16. mars: kl 10-14, Tromsø
Nybegynnerkurs! Dagen starts med 90 minutt teori for de som er helt ferske på tradisjonell mat og tradisjonelle tilberedningsmetoder.

Så lager vi sunt snop og snacks, spiser og mumser og nyter.
Pris kr 890,-

Søndag 17. mars: kl 10-14, Tromsø
For de som allerede kan litt om tradisjonell mat og dets helseeffekt. Dagen starter med en teoridel der jeg går mer i dybden. Tema er epigenetikk og hvordan maten kan påvirke genene våre på kort og lang sikt. Vi lager sunt snop og snacks etter oppskrifter fra e-boken min, smaksprøver og kos!
Pris kr 890,-



 

Helgekurs Stavanger, lørdag 13. og søndag 14. april

Tid: Lørdag kl 14.00-18.00, søndag kl 10-13.30. Pris kr 1600,- for begge dager, kr 950,- for en dag. Imidlertid smart å få med seg begge dagene da innholdet henger sammen. Vi lager f.eks surdeigsbrød og langkokt kraft! Vi skal i helgen gå gjennom de grunnleggende elementene ved et tradisjonelt kjøkken, lage fermentert mat og andre godsaker der vi bruker tradisjonelle tilberedningsmetoder. En fin og salig blanding av teori, matlaging og ikke minst spising.

Bindende påmelding til Anine Imset aims@statoil.com eller tlf. 90283171. Kurset forhåndsbetales til kontonr 9722.45.69916 og merkes med Matkurs Stavanger!




Kurs i melkesyregjæring, lørdag 4. mai. Hjemme hos meg.
Lær deg å lage levende, enzymrik mat og mye fakta om hvorfor det er viktig for helsa. Vi lager surdeigsbrød, fermentert ketchup og sauerkraut.
Du vil også få smaksprøver på fermenterte drikker som melkekefir, vannkefir og kombucha
Du får med deg surdeigsstarter og litt myse til å sette i gang egen fermentering av hjemme, så ha med 2 glass. F.eks to tomme tomatpureglass.
Tid: Lørdag 4. mai, kl 12-15
Sted: Vik i Hole kommune, ca 45 min kjøring fra Oslo i retning Hønefoss
Pris kr 790,- (påmeldingen er bindende) Kurset forhåndsbetales til kontonr 9722.45.69916 og merkes med Matkurs hjemme hos Gry!






Tromsø, lørdag 25. og søndag 26. mai.

Tema er terapeutisk mat fra det tradisjonelle kjøkken.

* Fint å gå på begge dagene hvor du da får begge kursdager for kr 1600,-

Lørdag 25. mai, Tromsø
Tema er optimalt kosthold for barn og hvilke næringsstoff som er ekstra viktig for barn. Tips til den første barnematen. Teori kl 10-12, kl 12-14 lager vi noen eksempler på god og nærende mat for de minste.
Pris kr 890,-

Søndag 26. mai: Tromsø

Teori om hvorfor kraft og fermentert mat er så helsebringende og helbredende. Grundig innføring samt tips og gjennomgang i hvordan få gode rutiner på denne maten i hverdagen! Vi lager suppe og gryte av kraft.
Pris kr 890,-

 


Helgekurs Kristiansand 8.-9. juni
Pris for begge dager er kr 1600,- Du kan delta bare en av dagene, men kurset legges opp slik at det er en fordel å få med seg begge.

Lørdag 8. juni kl 15-19
1 time teori om tradisjonell mat og dets tilberedningsmetoder.
Vi lærer oss kunsten å bake surdeigsbrød, fermentert ketchup og surkål. I tillegg setter vi på kraftbein som skal langtidstrekke til dagen etter. Vi spiser surdeigsbrød, spekemat og andre fermenterte godsaker jeg tar med.
Pris for en dag kr 890,-
Søndag 9. juni kl 10-13.30
1 time teori om hvorfor kraft og fermentert mat er så helsebringende og helbredende, i tillegg til å snakke om hvilken mat som er optimal for barn. Grundig innføring samt tips og gjennomgang i hvordan få gode rutiner på denne maten i hverdagen!
Vi lager og spiser kraftsuppe, surdeigsbrød og sauerkraut.
Pris for en dag kr 890,-
*Dere får surdeigsstarter av meg, så ta med et glass, f.eks tomatpurèglass.
PS! Bindende påmelding innen 1. mai. Påmelding via Camilla Høy, tlf. nr 92243499. mail: camilla.hoy@gmail.com. Kurset forhåndsbetales til kontonr 9722.45.69916 og merkes med Matkurs Kristiansand!



Helgekurs Bergen
Info kommer...