RabattdryssChrister i nettbutikken www.tidsporten.no er i støtet om dagen. Han synes det er så staselig at så mange har fått øynene opp for den naturfermenterte osten og smøret han importerer fra de glade kuene i Alpene, at ba meg gi bort 3 stk. rabatter til mine fine lesere.

Dere får dagen i dag til å legge inn en strålende kommentar om hva tradisjonskosten og tradisjonelle tilberedningsmetoder har gjort for deg og dine. Om du ikke har kommet så langt at du merker noe på helsen, kan du fortelle litt om hva det er med denne kosten som du tiltrekkes av, for det er jo en grunn for at du er her inne :o). Trenger ikke noen lang avhandling altså, det bestemmer du helt selv! Er dine ord dine ekstra slående og godt formulert har du muligheten til at akkurat disse får glitre i en av bøkene jeg sitter og skriver på om dagen, anonym om du ønsker det- selvsagt!!!

Så vil jeg trekke 3 heldige vinnere av 15% rabattkode på oste- og smørbestilling hos Tidsporten i morgen kveld, altså lørdag kveld. Var ikke det en fin gest fra bergenseren eller? Og har du allerede bestilt ost og smør, vil rabatten din gjelde på denne bestillingen, altså du får beløpet til gode som du kan bruke på en fremtidig bestilling på ost og smør eller noe annet du ønsker fra nettbutikken.

God helg folkens!