Nykokt krabbe fra Stad er årets høydepunkt! Og husk å stemme!!!

 
 
Hver høst må jeg enten komme meg til mamma eller så må mamma komme til meg. Målet er krabbe! Nykokt krabbe, høstet fra det lunefulle Stadhavet. I høst fikk vi ikke kommet oss hverken hit eller dit, men mine to eldste hadde høstferien der og kom hjem i går med en pose full av nykokt krabbe. Det er uten tvil noe av det beste jeg vet!

Klørne skal knekkes og kjøttet spises rent, så må rognen smakes på, nytes. Så kan man etterhvert blande godsakene på en tynn skive surdeigsfocaccia, med et tykt lag smør under. Kanskje litt sitron. Less is more. Her er det de ekte og rene smakene som må frem. Ikke noe dill, bare krabbe, helst helt alene og for seg selv.
 


 


En perfekt munnfull...den aller siste. Da er det viktig at den er komponert riktig. Rikelig med rogn underst og hvitt krabbekjøtt fra klørne på toppen, en skvis sitron.... Ekte matlykke, kalles det!


Nå er det siste innspurt i konkurransen jeg har meldt meg på. 3 dager igjen der alt kan skje!! Jeg trenger støtten deres mer enn noen gang så stem og stem og stem er dere snille. Jeg er så utrolig takknemlig for alle de stemmene som har tikket inn i disse dagene, det er en langdryg seanse dette, så jeg er så glad for at dere gidder. Til og med barnehagepersonalet til de to minste har sittet i helgen og stemt, rørende er det! Jeg er skikkelig sulten på en plass i hjemmekokklauget, så om dere gir meg mulighet til komme med i finalerunden lover å gjøre rent bord!

Og husk giveawayen! Gir du meg stemme nummer 4000 vinner du superpremie. Husk å legge igjen navnet i kommentarfeltet på giveawayen så stikker tilsammen 4 personer av med premier. Her finner du giveawayen og på linken nedenfor stemmer du. Den må du veldig gjerne også klippe ut og dele på din fjesside, på din blogg eller sende på mail til venner og kjente:


http://delta.jernia.no/konkurranse/post/238/gry-hammer