Kurs i juni hjemme hos meg :o)



























Neste kurs hjemme på mitt kjøkken blir lørdag 9. juni kl 12-15. Pris kr 750,-
Du lærer helheten i et kosthold som baserer seg på tradisjonell behandling av mat, i tillegg til gjennomgang av supermat og virkelig super mat! Et litt mer "personlig" og helhetlig kurs som tar for seg mitt kosthold og hva som legges til grunn for det. Det handler mye om riktig behandling av mat og hvordan få mest mulig ut av en råvare. Det er mye økonomi i å vite hvordan man skal behandle maten riktig og planlegge godt slik at ikke de nye matvanene sklir ut like fort som dem kom inn i livet. Her får du forslag til middagsmat, oppskrifter på brødmat, sunn drikke, snop og snacks pluss andre gode tips.


























Kurs i melkesyregjæret/fermentert mat søndag 10. juni kl 12-14
Lær deg å lage levende, enzymrik og melkesyregjæret mat og fyll hodet med mye fakta om hvorfor det er viktig for helsa. Du lærer å lage surdeigsbrød, vannkefir og sauerkraut. Ta med deg et glass med lokk og få med deg sauerkraut og en baby av verdens beste surdeigsstarter, slik at du kan ha med deg dine nye vaner rett hjem og gjøre dem til en del av din hverdag. Pris kr 600,-




















































Påmelding gryhammer@hotmail.com. Jeg bor på Vik, som er 50 min kjøring fra Oslo, i retning Hønefoss :o).

Etiketter: