Ny eksklusiv mulighet til å skaffe seg verdens sunneste smør og ost! Fri for laktose og kasein, hurra!

Se her for alle variantene du kan velge mellom. Vi bruker stoooore mengder av dette smøret(det beste jeg noensinne har smakt) og ostene. Min datter som har såkalt melkeintoleranse tåler disse produktene veldig godt- ja, hun blomstrer etter at hun har fått spise dem i månedsvis. De gir tettpakket, lettopptakelig næring som de fleste kropper på vårt moderne kosthold skriker etter.

Etter massivt påtrykk fra Wicked Mums og andre oste- og smørentusiaster har Tidsporten nå valgt å åpne opp for bestilling av det fantastiske upasteuriserte smøret og osten som vi alle har omtalt på bloggene våre. Vi er snart tomme alle mann - og ingen av oss klarer (helt sant!) å leve uten disse råvarene frem til høsten - når neste bestilling egentlig skulle finne sted. Så nå er muligheten der i et par dager fremover. Siste mulighet er torsdag neste uke (3. mai). Så skal du ha den beste upasteuriseret osten og smøret må du handle nå. Eller vente til høsten.

Dette smøret finner du ikke noe annet sted i Norge - det er upasteurisert og fermentert og sunnere enn noe kosttilskudd du kan få tak i. Og det smaker nyyydelig. Når det gjelder osten bestilte jeg Fjellklatrerost sist. Den er myk, fet og fast i konsistens og passe mild i smaken. Mine to eldste liker denne godt. Den aller mildeste og mest barnevennlige osten er Seterosten. Du kan kun bestille i de kvanta som er angitt i nettbutikken, så det lønner seg å gå sammen med andre og dele på varene dersom du ønsker mindre kvanta. Både ost og smør kan fint deles opp i mindre porsjoner og fryses ned. Det fungerer utmerket!
Så fort alle har lagt inn sine bestillinger sendes varene med kjølebil frem til Tidsporten sitt lager i Bergen. Varene pakkes om og sendes oss kunder samme dag med Posten. Bor du sentralt bør det ikke ta mer en ett døgn med posten. Du må være påpasselig med å hente pakken (du får sporingsnummer fra Tidsporten) så fort den har kommet til ditt postkontor. Hvis varene begynner å ettersyrne har det ingenting å si på kvaliteten, men det går kanskje utover mildheten på smaken. De er godt pakket inn - og syrner de litt mer så spiller det liten rolle for min del. Ifølge Christer i Tidsporten opplevde enkelte kunder som bodde veldig usentralt på bygdene at pakken brukte 8 dager helt frem - og også det gikk greitt i følge kundene (i mars måned). Men bor du veldig usentralt og du vet at Posten dit du bor går tregt - og sannsynligheten for en varmebølge er tilstede bør du kanskje vente til høsten. Jeg bor på Østlandet og går selv sammen med 3 andre om bestilling - og satser på at stor pakke beskytter varene. Smøret er på sitt aller beste nå - siden kyrne spiser hurtigvoksende gress nå - så jeg bare må ha. Ostene er lagret i 3-6 måneder og er fra melk i vinter.

Da har dere i allefall muligheten, så er det helt opp til deg om du vil ta sjansen og bestille ost og smør nå. Har du spørsmål knyttet til dette send mail til chhamre@online.no. Når du bestiller sørg også for at Christer får din e-post, slik at du får all informasjon du trenger frem til varen er fremme hos deg.

Teksten er tatt omtrent i sin helhet fra en annen wicked mum: www.senseoflife.blogg.no. Hun har masse fine innlegg om tradisjonskost :)