Mildt ostete nøttepålegg



Dette nøttepåegget er nydelig, kremet og kan brukes som kremost. Min eldste datter som ikke kan spise melkeprodukter liker dette på skiva og som dip, rømmeerstatning osv.. Hun spiser det med skje om hun får lov...

Oppskrift nøtteost
2 dl bløtlagte macadamianøtter (ca 6 timer)
2 ss næringsgjær, kan sløyfes men smaken blir ikke like rik
4 ss sitron
1 ts tørket dill eller en liten neve fersk dill (bra for fordøyelsen)
1 neve persille
1 ts Herbamare urtesalt (Ultra/Meny/helsekost)
1 ss lecithin
Innti 1 dl vann for å justere konsistensen. Prøv deg frem, men husk at det stivner noe i kjøleskapet, så overdriv ikke vannmengden.

Mos med blender eller stavmikser til kremet konsistens.

Kjempegodt på hjemmelaget knekkebrød og toppet med grønt

Etiketter: